Dette er min historie

Book gratis samtale 

Min historie

Når jeg kigger tilbage på den rejse, jeg har været igennem de sidste år, er det svært at forestille sig, hvor jeg ville have været, hvis ikke jeg havde taget de valg, jeg gjorde, og besluttet at få balance og leve det liv jeg vil.

CERTIFICERINGER

NLP Coach Practitioner – NLP Aalborg – 2019

NLP Mindfulness Practitioner – NLP Aalborg – 2019

NLP Business Practitioner – NLP Aalborg – 2019

Enneagram Basic – Enneagraminstituttet Aalborg v. Morten Gelbek – 2020

NHT®-Vejleder – Center for NHT® Naturlig Hormonterapi – 2020

Hvor er jeg i dag

Allerede som teenager, med min første menstruation, havde jeg selv tegn på hormonelle ubalancer.

I mange år led jeg i stilhed, med voldsomme blødninger, smerter, humørsvingninger, daglig diarré, tristhed, træthed . Senere hen også diffuse smerter i arme og ben, vægtøgning og manglende sexlyst.

Jeg fik, meget tidligt, behandling med kunstige hormoner i form af p-piller, som jeg skulle spise uden pause.Måske kom der mere styr og overblik over mine blødninger, men alle andre gener fortsatte bare, og blev værre. Da jeg var 16 fik jeg konstateret Endometriose, og fik bare fortsat samme behandling. Med tiden fik jeg det faktisk kun værre.

Jeg var så desperat og følte mig meget alene og overset. Det var svært for mig at forstå, hvordan man bare skulle indfinde sig i sådan et liv.

Mange år efter, da jeg var 26, blev jeg bekendt med Naturlig Hormonterapi, og kontaktede en vejleder. Det var første og eneste gang, jeg følte en mulighed, som jeg heldigvis greb med det samme!

I løbet af meget få måneder, oplevede jeg allerede at have det bedre, end jeg kunne huske nogensinde. Indenfor det første år var jeg helt smertefri og de fleste af mine gener og symptomer var væk.

Lidt længere tid tog det om at opnå ægløsning, hvilke jeg slet ikke anede havde været udeblevene!

På trods af lægernes ord om dårligere fertilitet, har jeg ikke haft problemer med at opnå graviditet, helt naturligt. Jeg har i dag to sunde og raske drenge

Mit eget arbejde med min hormonbalance vil aldrig stoppe. Jeg vil altid have behov for at være opmærksom og god ved mig selv, således at min krop arbejder rigtigt, og giver mig det liv, som jeg ønsker. I starten var det en omvæltning og nye vaner, som skulle skabes. Men hurtigt blev det bare en del af mit liv, og nu ser jeg mig aldrig tilbage igen!

Book aftale

Book en tid online, skriv på mail: rebecca@faabalance.dk eller ring til mig for aftale om konsultation.

Ring til mig

Send mig en besked

– eller –