Fertilitet

Har du svært ved at blive gravid? Hormonbalancen har stor betydning for fertilitet og er ofte den primære årsag til, at kvinder oplever nedsat fertilitet. 

 

Problemer med fertilitet

Problemer med fertiliteten hænger ofte sammen med en hormonel ubalance, PCO eller endometriose. Måske har du i en lang periode gået med en hormonel ubalance, som har resulteret i, at dine ægløsninger helt udebliver, eller måske har du i mange år taget noget medicin, som har forringet dine muligheder for at blive gravid. Gennem test og analyse kan jeg hjælpe dig med at finde årsagen til, hvorfor du har svært ved at blive gravid og få lagt en konkret plan for, hvordan du naturligt kan opnå det, du drømmer om. Du vil få en grundig vejledning i genopretning ved hjælp af naturlige tilskud samt eventuelt brug af bioidentiske hormoner.

 

NHT Naturlig Hormonterapi® 

Hos Få Balance kan jeg hjælpe dig med at opnå en naturlig graviditet gennem Naturlig Hormonterapi®. Jeg tager altid udgangspunkt i netop din historie for at få hele billedet og forstå, hvor ubalancen opstår. En genopretning af din hormonbalance giver dig ikke blot den hjælp, som du har brug for lige nu og her, men den giver dig også en holdbar løsning fremadrettet med en krop i balance. 

 

Book tid til en afklarende samtale 

Vil du høre mere, om hvordan jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer? Så book en tid allerede i dag til en gratis afklarende samtale. Her kan du få svar på dine spørgsmål og høre om, hvordan NHT Naturlig Hormonterapi® kan hjælpe dig med din fertilitet. Du er også velkommen til at kontakte mig på på telefon 60 18 62 70 eller på mail rebecca@faabalance.dk

Nysgerrig på mere?

Kontakt mig på telefon eller mail,
hvis du er interesseret i at høre mere.

Du kan også booke en uforpligtende samtale
med det samme.

Book aftale

Book en tid online, skriv på mail: rebecca@faabalance.dk eller ring til mig for aftale om konsultation.

Ring til mig

Send mig en besked

– eller –