Endometriose

Endometriose er en autoimmun sygdom, som kan have mange forskellige gener. Måske lider du af slemme smerter og har svært ved at gå på arbejde? Eller måske drømmer du om et barn, men oplever nedsat fertilitet, eller at dine ægløsninger helt udebliver? Uanset generne, kan jeg ved hjælp af Naturlig Hormonterapi®, hjælpe dig med at opnå en normal hverdag.

Hvad er endometriose?

Endometriose er en autoimmun sygdom, som kommer af en hormonel ubalance i kroppen. Ofte er endometriose noget, som har udviklet sig i kroppen over længere tid. Endometriose er forbundet med en masse gener, der gør, at man får en forringet livskvalitet. Disse kan både være fysiske og psykiske gener, såsom smerter og problemer med fertilitet, mens endometriose i sværere grad kan resultere i flere smertefulde operationer. 

Få hjælp med Naturlig Hormonterapi®

Hos Få Balance vejleder jeg dig i at genoprette din hormonbalance og opnå en smertefri hverdag uden de gener, der generer dig i din hverdag. Vi starter med at måle din hormonbalance og taler om, hvilke gener eller problemer, som du mærker. Vi kigger individuelt på de gener, som du oplever og sammenholder det med en faktuel spyttest, som viser din hormonbalance. Ud fra denne lægger jeg en målrettet plan for genopretning. Jeg planlægger altid forløbet helt efter dine ønsker og behov, og vi tilpasser planen løbende ud fra din forbedring.

Få mere information 

Vil du vide mere om endometriose? Du kan altid høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig ved at kontakte mig på telefon 60 18 62 70 eller på mail rebecca@faabalance.dk. Du kan også læse mere om min egen historie med endometriose, og hvordan jeg blev smertefri med Naturlig Hormonterapi®.

Nysgerrig på mere?

Kontakt mig på telefon eller mail,
hvis du er interesseret i at høre mere.

Du kan også booke en uforpligtende samtale
med det samme.

Book aftale

Book en tid online, skriv på mail: rebecca@faabalance.dk eller ring til mig for aftale om konsultation.

Ring til mig

Send mig en besked

– eller –